Wie zijn wij

Zoals onze slogan "alles onder één dak" al suggereert bent u hier op het juiste adres voor een totaal oplossing. Wij voeren werkzaamheden uit van klein tot groot en begeleiden u om uw ideeën te realiseren. Voor werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren brengen wij u in contact met de juiste mensen. Waar zit onze kracht? Omdat we een eigen werkplaats hebben waar we door machinale bewerkingen werkzaamheden kunnen voorbereiden scheelt dit tijd en geld in het veld. Door een zorgvuldige voorbereiding, zorgen wij ervoor dat u als klant zo min mogelijk overlast heeft. 

Voor de particuliere markt focussen we ons op “comfort”. Aangezien in 2025 bijna 50% van onze bevolking ouder is dan 50 jaar neemt de vraag naar gemak en comfort alleen maar toe. Vanuit de overheid wordt er gestimuleerd om steeds langer thuis te wonen ook met gezondheidsklachten. Dit vergt verdere aanpassingen van de woonomgeving. Wij willen als installateur niet alleen fysiek bezig zijn maar ook met ons hoofd. Huisman Totaal Techniek denkt met u mee in praktische oplossingen en vooruit kijkende op de toekomst. De zogenaamde plus- installateur.

​

Voor de industrie focussen we ons op “energiebesparing en duurzaamheid” Volgens het Gelders energieakkoord is de afspraak dat in Gelderland in 2020 14% van alle energie duurzaam is. In 2050 moet dat zelfs 100% zijn. In 2016 was dat nog maar 5 procent. Op het gebeid van energiebesparing is er nog veel te winnen. Bij veel bedrijven is de huidige traditionele TL verlichting nog niet vervangen voor LED verlichting. Hiervan zijn eenvoudige terugverdien modellen te maken afhankelijk van de inschakelduur. Slechte verlichting verbruikt veel energie. Renovatie van de verlichtingsinstallatie in logistieke en industriële omgevingen kan in eerste plaats zorgen voor minder energieverbruik. Daarbij is het gebruik van LED-verlichting ook nog eens een heel stuk prettiger voor

de medewerkers. Zeker als het gaat om processen waarbij kwaliteit moet worden beoordeeld en goed zicht onmisbaar is.